![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Máme svou výživu pod kontrolou, anebo čelíme potravinářské lobby s jejími cíli, jak na nás co nejvíce vydělat? Co s námi dělají přidané cukry v potravinách? Tato neuvěřitelná kniha významného vědce vám změní život a zdraví – když budete chtít. Přečtete si šokující informace, nezkreslené tlakem lobby potravinářů, politických ekonomů a vlků z farmaceutického průmyslu. - RNDr. Petr Fořt, CSc. Těmito slovy charakterizoval tuto knihu český přední odborník ve výživě s vědeckou erudicí v klinické biochemii, imunochemii a sportovní fyziologii, autor vědeckých prací. Tato kniha je opravdu mimořádná. Proniká do nitra vzniku obezity a civilizačních nemocí, popisuje metabolické procesy v organismu, s odkazem na složení stravy civilizovaného světa v posledních 30 letech. Vyzdvihuje zejména nebezpečnost cukru v potravinách, jeho toxicitu, a ničivé účinky moderního potravinářského průmyslu.
ISBN: | 978-80-264-0690-7 |
---|---|
EAN: | 9788026406907 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 292 stran |
Rozměr | 145x205 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 6. 4. 2015 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | CPress |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)