Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.

ISBN:978-80-249-2976-7
EAN:9788024929767
Doporučená cena:259 Kč
Počet stran 128 stran
Rozměr 210x257 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 11. 7. 2016
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Rada, Rudolf
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace