![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kdo by to neznal – přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v rohu stránky pomůže během chvilky najít recepty, které umožní využít zbytky v chladničce nebo zásoby běžných trvanlivých potravin. Pomocí barevných fotografií a jasně napsaných textů je krásně vysvětleno, jak vše rychle proměníte v lahodné neokoukané pokrmy. Pokud rádi experimentujete a zkoušíte s chutí nové věci, budete překvapeni (i vaše okolí), jaké lahůdky uděláte z mála a bleskově.
ISBN: | 978-80-7391-311-3 |
---|---|
EAN: | 9788073913113 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Rozměr | 156x199 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 4. 2011 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Steinerová, Jana |
Překladatel: | Eisenmannová, Dagmar |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)