![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
ISBN: | 978-80-249-2147-1 |
---|---|
EAN: | 9788024921471 |
Doporučená cena: | 389 Kč |
Počet stran | 432 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 4. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)