Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.

ISBN:978-80-249-2147-1
EAN:9788024921471
Doporučená cena:389 Kč
Počet stran 432 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 3. 4. 2013
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace