Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.

ISBN:978-80-249-1152-6
EAN:9788024911526
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 432 stran
Rozměr 150x203 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 17. 2. 2009
Vazba kniha, šitá vazba
Jazyk český
Překladatel: Brabcová, Blanka
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace