Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Chuťovky a speciality studené kuchyně

Soubor specialit studené kuchyně: předpisy na zdobená vejce, chuťovky, pokrmy z uzenin a sýrů, ryb, na domácí paštiky, plněné zeleniny, omáčky, zálivky a na párty pečivo. Obsahuje též návody na aranžování studených mís, obložených talířů i na úpravu studeného (švédského) bufetového stolu.

ISBN:978-80-7334-131-2
EAN:9788073341312
Doporučená cena:99 Kč
Počet stran 90 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 31. 12. 2007
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Ilustrátor: Bárta, Luboš (foto)
Nakladatelství Agentura VPK
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace