![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Soubor specialit studené kuchyně: předpisy na zdobená vejce, chuťovky, pokrmy z uzenin a sýrů, ryb, na domácí paštiky, plněné zeleniny, omáčky, zálivky a na párty pečivo. Obsahuje též návody na aranžování studených mís, obložených talířů i na úpravu studeného (švédského) bufetového stolu.
ISBN: | 978-80-7334-131-2 |
---|---|
EAN: | 9788073341312 |
Doporučená cena: | 99 Kč |
Počet stran | 90 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 31. 12. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Ilustrátor: | Bárta, Luboš (foto) |
Nakladatelství | Agentura VPK |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)