Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebů a pečiva pro každou příležitost. Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby a jiné pečivo, a to včetně kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními postupy a technikami při míchání přísad i při tvarování různých druhů pečiva.
ISBN: | 978-80-256-0296-6 |
---|---|
EAN: | 9788025602966 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 148x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 25. 1. 2010 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | V. Svojtka & Co. |
Tématická skupina | 9 - Umění |