Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Chleba

Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebů a pečiva pro každou příležitost. Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby a jiné pečivo, a to včetně kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními postupy a technikami při míchání přísad i při tvarování různých druhů pečiva.

ISBN:978-80-256-0296-6
EAN:9788025602966
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 128 stran
Rozměr 148x210 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 25. 1. 2010
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství V. Svojtka & Co.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace