Stůl není prostřený, dokud na něm neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích. Zhotovení domácího chleba od přípravy základního těsta přes rozmanité vytvarování, glazování a posypání až k upečení v troubě či domácí pekárně. Více než 100 lahodných receptů z celého světa. Rady a tipy, jaké zvolit suroviny, informační přehled o době kynutí, pečení, teplotě trouby a možnosti využití domácí pekárny. Exkluzivní fotografie nabízejí bohatý výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní zatečníka v mistra pekaře.
ISBN: | 978-80-249-1499-2 |
---|---|
EAN: | 9788024914992 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 168 stran |
Rozměr | 230x280 mm |
Pořadí vydání | 2. |
Datum vydání | 10. 12. 2010 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Maříková, Leona |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |