Základem publikace se stala oblíbená rubrika časopisu F.O.O.D. Cestování za jídlem. Představují se v ní zajímavé předpisy z nejrůznějších zemí Evropy i světa. Některé jsou všeobecně známé a oblíbené, jiné objevné. Tyto tematické recepty byly vždy koncipovány tak, aby se daly snadno připravit i v našich podmínkách a přitom neztratily nic ze své autenticity. Každá z pětadvaceti kapitol je uvedena uceleným textem, který stručně vystihuje kuchyni té které země nebo regionu. V knize tak například najdete recepty na jídla z Andalusie i Argentiny, Švábska i Švýcarska a dozvíte se leccos zajímavého o tamní gastronomii. Výpravná publikace vyniká nejen zajímavými recepty a relevantními informacemi, ale také nádhernými fotografiemi. Je proto jak hodnotným příspěvkem do vaší sbírky kuchařek, tak i krásným dárkem všem, kdo rádi jedí i očima – a rádi cestují prostřednictvím jídla!
ISBN: | 978-80-204-3089-2 |
---|---|
EAN: | 9788020430892 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 248 stran |
Rozměr | 190x245 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 8. 11. 2013 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | Rákosníková, Jitka |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |