Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání. Recepty pocházejí jak z české, tak i ze světové kuchyně a ukazují, že lze snadno skloubit sezónní vaření s vařením zajímavých jídel z různých zemí. Recepty navíc provázejí zajímavá vysvětlení některých fyzikálních, chemických a biologických procesů, které probíhají v potravinách při jejich zpracování, a různé perličky ze světa potravin, a tak kniha umožňuje prožívat vaření nejen jako výrobu pokrmu, ale také jako dobrodružství objevování podstaty jídel v laboratoři jménem kuchyně.
ISBN: | 978-80-7277-516-3 |
---|---|
EAN: | 9788072775163 |
Doporučená cena: | 490 Kč |
Počet stran | 184 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 7. 2013 |
Jazyk | český |
Vazba | lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Nakladatelství | LIBRI, spol. s r. o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |