Čerstvé bylinky a koření se právem navracejí do našich příbytků tak jako kdysi za našich babiček. Většina bylinek má totiž jedno společné – léčivé a blahodárné účinky, ale i vynikající chuť. A právě k vaření, nikoli k léčení se vztahuje i tato kuchařka, která je sestavena ze dvou částí a samozřejmě rejstříku, v němž se na konci knihy seznámíme s každou bylinkou detailněji. Nabídka receptů od předkrmů až po masové, salátové, nápojové a dezertové pokrmy je velmi pestrá, výběr je z české i mezinárodní kuchyně a z řady vlastních specialit připravovaných na čerstvých bylinkách.
ISBN: | 978-80-7021-888-4 |
---|---|
EAN: | 9788070218884 |
Doporučená cena: | 158 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Rozměr | 140x205 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 9. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Autor: | Koutská, Blanka |
Nakladatelství | Vyšehrad spol.s r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |