Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Buvolí křídlaa jiné recepty & příběhy

Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem, badyánem, fenyklem, hřebíčkem, kerblíkem, libečkem a zázvorem kořeniti, k čemu bazalku, čekanku, dobromysl, jalovčinky, kapary, kurkumu a saturejku přidávati a z čeho rozličné omáčky připraviti. Kromě toho se pobavíte a o cizích zemích spoustu zajímavostí se dozvíte.
ISBN:80-7217-161-5
EAN:9788072171613
Počet stran 208 stran
Datum vydání 29. 11. 2001
Jazyk český
Autor: Jiří M. Žalud
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace