Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem, badyánem, fenyklem, hřebíčkem, kerblíkem, libečkem a zázvorem kořeniti, k čemu bazalku, čekanku, dobromysl, jalovčinky, kapary, kurkumu a saturejku přidávati a z čeho rozličné omáčky připraviti. Kromě toho se pobavíte a o cizích zemích spoustu zajímavostí se dozvíte.
ISBN: | 80-7217-161-5 |
EAN: | 9788072171613 |
Počet stran |
208 stran |
Datum vydání |
29. 11. 2001 |
Jazyk |
český |
Autor: |
Jiří M. Žalud |