Je nebývale tichý, skromný a trpělivý. Má za sebou zkušenosti z prvotřídních restaurací v Evropě i USA. Občas z něj vypadne: „Ten čokoládový dort bez mouky peču po celou svou kariéru a v New Yorku na něj ráda chodila Gwyneth Paltrow.“ Ve své pražské restauraci připravuje zásadně čerstvé těstoviny a ryby. Její know-how je italská pohostinnost ve spojení s výtečnými pokrmy. Byl vybrán a vařil osobně pro papeže Benedikta XVI. při jeho třídenní návštěvě České republiky na podzim 2009. 30 nejlepších receptů. Riccardo vaří 9 italských specialit na přiloženém DVD.
ISBN: | 978-80-249-1324-7 |
---|---|
EAN: | 9788024913247 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 64 stran |
Rozměr | 130x187 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 11. 12. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |