Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím. Dalibor je v kuchyni jako taneční mistr – kolem plotny se elegantně vznáší, k talíři přistupuje s precizností chirurga a servíruje s citem francouzského umělce.
ISBN: | 978-80-249-1361-2 |
---|---|
EAN: | 9788024913612 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 64 stran |
Rozměr | 130x187 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 4. 3. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |