Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo se zeleninovou náplní či bramboráčků s lososem. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené nebo připravené na pánvičce se zeleninou, rybami, plody moře či masem. Postupy jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné barevnými fotografiemi jednotlivých fází i hotových jídel.
ISBN: | 978-80-7391-304-5 |
---|---|
EAN: | 9788073913045 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Rozměr | 160x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 7. 9. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Autor: | Steinerová, Jana |
Překladatel: | Peisertová, Lucie |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |