Tak všední pokrm jako brambory, a připravené pro labužníka? Věřte nevěřte - vařené v páře, opékané, pečené, grilované, smažené, rozmačkané, strouhané, nakrájené na lupínky nebo na hranolky, vždy překvapí svou chutí. Zkuste zhotovit ty nejlepší pokrmy podle regionálních a mezinárodních receptů - polévky, saláty, knedlíky, šišky, bramboráky, placky, noky i omelety. Kromě tradičních jídel z pánve, hrnce nebo z trouby můžete pro hosty servírovat také pohoštění z brambor na party. Poznáte, zda je brambor lojovitý nebo moučnatý, víte, jak brambory nakupovat, skladovat a jak správně vařit? O tom je navíc úvodní zbožíznalství.
ISBN: | 978-80-249-1023-9 |
---|---|
EAN: | 9788024910239 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 210x270 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 14. 7. 2008 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Štumpf, Eugen |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |