Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i z různých končin světa, plné ovoce nebo ořechů, bláznivé na večírky s přáteli i pro sváteční chvíle s rodinou, pro děti či s alkoholem, je to prostě kuchařka s recepty různých chutí a stylů - určitě si z nich vyberete. Za vyzkoušení a ochutnání rozhodně stojí třeba cheesecake s citronovým krémem a sněhem, tropicky kokosový nebo čokoládovo-oříškový cheesecake, cheesecaky s popcornem nebo s čokoládou a chilli papričkou…
ISBN: | 978-80-7391-812-5 |
---|---|
EAN: | 9788073918125 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Rozměr | 188x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 6. 2014 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah, přebal |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |