Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou a radostí - tradičními způsoby bez kuchyňských robotů. Toto umění předá i vám. V této knize vás také naučí, jak se starat o kvásek, jak si při přípravě rozvrhnout čas a samozřejmě tam naleznete i recepty na lahodné pečivo.
ISBN: | 978-80-264-2214-3 |
EAN: | 9788026422143 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran |
88 stran |
Datum vydání |
15. 11. 2018 |
Pořadí vydání |
1. |
Jazyk |
český |
Autor: |
Gabriela Hradecká |
Nakladatelství |
CPress |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |