Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Asijská kuchyně - Malá škola vaření

Začátečníci i zkušení kuchaři mohou bez obav podávat na stůl rafinované pokrmy asijských kuchyní - dim sum, polévku wan-tan, kuře tandoori, nasigoreng nebo suši. Každý dokáže doma podle popisu a fotografií připravit zeleninové i masové pokrmy ve woku a ještě ovládne tajemství typických asijských přísad od bambusových výhonků k citronové trávě. Malá škola vaření nevyžaduje předchozí kuchařskou praxi. Je srozumitelná a všechny recepty jsou sestaveny podle jednotného principu: nákup, přísady, kuchyňské pomůcky, doba potřebná pro vaření, výživové hodnoty. Hlavní část tvoří zhotovení pokrmu krok za krokem slovem i obrazem.

ISBN:80-249-0122-6
EAN:8024901226
Doporučená cena:229 Kč
Počet stran 240 stran
Rozměr 150x215 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 1. 1. 2003
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Bezděková Alena
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace