![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Začátečníci i zkušení kuchaři mohou bez obav podávat na stůl rafinované pokrmy asijských kuchyní - dim sum, polévku wan-tan, kuře tandoori, nasigoreng nebo suši. Každý dokáže doma podle popisu a fotografií připravit zeleninové i masové pokrmy ve woku a ještě ovládne tajemství typických asijských přísad od bambusových výhonků k citronové trávě. Malá škola vaření nevyžaduje předchozí kuchařskou praxi. Je srozumitelná a všechny recepty jsou sestaveny podle jednotného principu: nákup, přísady, kuchyňské pomůcky, doba potřebná pro vaření, výživové hodnoty. Hlavní část tvoří zhotovení pokrmu krok za krokem slovem i obrazem.
ISBN: | 80-249-0122-6 |
---|---|
EAN: | 8024901226 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 240 stran |
Rozměr | 150x215 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 1. 2003 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Bezděková Alena |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)