Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Anthroposofická výživaPotraviny a jejich kvalita

Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě.

ISBN:978-80-7500-126-9
EAN:9788075001269
Doporučená cena:275 Kč
Počet stran 219 stran
Rozměr 148x210 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 10. 7. 2015
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Autor: Janečková, Radmila
Překladatel: Hradil, Radomil
Nakladatelství Maitrea a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace