Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě.
ISBN: | 978-80-7500-126-9 |
---|---|
EAN: | 9788075001269 |
Doporučená cena: | 275 Kč |
Počet stran | 219 stran |
Rozměr | 148x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 10. 7. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Autor: | Janečková, Radmila |
Překladatel: | Hradil, Radomil |
Nakladatelství | Maitrea a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |