Kniha šéfkuchaře, který cestuje po světě a vede semináře o grilování, pokrývá všechny problémy, které je třeba zvládnout, chceme-li uspořádat grilování: od výběru grilu přes tipy na suroviny, základní grilovací techniky, tajemství marinád až k přípravě vlastních jídel včetně různých příloh. Nalezneme zde 500 receptů - z ryb, plodů moře, drůbeže, masa i zeleniny. Vybírat si můžeme mezi předkrmy, které lákají hosty na hlavní událost večera (například krevetový špíz se sladkokyselou čili omáčkou), a hlavními jídly - za pozornost stojí třeba výborný platýs s ananasem, kachní prsa s bylinkami či jamajská vepřová žebra. Na grilu můžeme připravit také překvapivě široký výběr sladkých jídel - budou stylovou tečkou zahradního grilování. Kniha nám jistě pomůže učinit z grilování radostnou událost.
ISBN: | 978-80-7391-323-6 |
EAN: | 9788073913236 |
Počet stran |
288 stran |
Datum vydání |
15. 2. 2010 |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Paul Kirk |