Dosud jedna z nejrozsáhlejších souborných kuchařských knih u nás. Zlatý fond české a mezinárodní kuchyně řazený abecedně, bohaté rejstříky umožní okamžitě najít recept, který hledáte buď podle hlavní suroviny, nebo podle chodů. Doprovodné poznámky, tipy, rady a informace zkušeného mistra kuchaře činí text komplexní...
ISBN: | 80-249-0776-3 |
---|---|
EAN: | 8024907763 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 704 stran |
Rozměr | 210x275 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 11. 2006 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 0 - Teologie, duchovní nauky |