Už slovo „čokoláda“ v sobě ukrývá jisté kouzlo. Milovníci této pochoutky shodně tvrdí, že její chuť je prostě neodolatelná. Čokoládu můžete využít k přípravě lahodných dobrot mnoha způsoby: v knize najdete teplé i chlazené dezerty, zmrzliny, pečené i nepečené dorty, řezy, sušenky, bonbony… Chcete-li vyhovět své chuti na čokoládu nebo potěšit něčím čokoládovým rodinu či přátele, stačí otevřít knihu a vyhledat v ní vhodný recept! Třeba nepečený dort s irským likérem, řezy cappuccino, nadýchané lanýže, tenoučké florentinky či čokoládové košíčky s krémem. Určitě sklidíte chválu!·přes sto receptů na lahodné klasické i nevšední pokrmy·krátký úvod ke každé kapitole s praktickými tipy·přehledný seznam surovin a srozumitelný postup přípravy·inspirativní barevná fotografie u každého receptu
ISBN: | 978-80-7391-241-3 |
EAN: | 9788073912413 |
Počet stran |
240 stran |
Datum vydání |
1. 3. 2010 |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |