![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě.
ISBN: | 978-80-7390-498-2 |
---|---|
EAN: | 9788073904982 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 26. 10. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Fonfárová, Vladimíra |
Nakladatelství | Omega |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)