![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup – v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny.
ISBN: | 978-80-204-3091-5 |
---|---|
EAN: | 9788020430915 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Rozměr | 195x240 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 22. 9. 2014 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Montorio Doležalová, Jana |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)