Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

ISBN:978-80-249-2594-3
EAN:9788024925943
Doporučená cena:499 Kč
Počet stran 352 stran
Rozměr 216x276 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 13. 11. 2014
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Rákosníková, Jitka
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace