![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.
ISBN: | 978-80-249-2594-3 |
---|---|
EAN: | 9788024925943 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 352 stran |
Rozměr | 216x276 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 13. 11. 2014 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Rákosníková, Jitka |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)