![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...
ISBN: | 978-80-249-1326-1 |
---|---|
EAN: | 9788024913261 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 25. 5. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)