Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

ISBN:80-7335-036-X
EAN:807335036
Doporučená cena:429 Kč
Počet stran 368 stran
Rozměr 148x210 mm
Pořadí vydání 1
Datum vydání 1. 1. 2004
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český, anglický, německý
Nakladatelství Leda, spol. s r.o.
Tématická skupina 13 - Krásná literatura
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace