![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
ISBN: | 80-7335-036-X |
---|---|
EAN: | 807335036 |
Doporučená cena: | 429 Kč |
Počet stran | 368 stran |
Rozměr | 148x210 mm |
Pořadí vydání | 1 |
Datum vydání | 1. 1. 2004 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český, anglický, německý |
Nakladatelství | Leda, spol. s r.o. |
Tématická skupina | 13 - Krásná literatura |
![](/front-module/image/logo.png)