Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Česká kuchyně – lehká a elegantní

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…

ISBN:978-80-249-2854-8
EAN:9788024928548
Doporučená cena:349 Kč
Počet stran 192 stran
Rozměr 210x270 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 13. 11. 2015
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace