Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník.
ISBN: | 978-80-7428-283-6 |
---|---|
EAN: | 9788074282836 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 24. 6. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Plot |
Tématická skupina | 9 - Umění |