České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše, knedlo-zelo-vepřo, bramborové polévky a další. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z domácích surovin. Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená evropskými a světovými trendy nabízí lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně.
ISBN: | 978-80-249-2400-7 |
---|---|
EAN: | 9788024924007 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 720 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | 3. |
Datum vydání | 20. 2. 2014 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Null |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |