Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů - Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni, Masopust, Velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
ISBN: | 978-80-204-2337-5 |
---|---|
EAN: | 9788020423375 |
Doporučená cena: | 279 Kč |
Počet stran | 200 stran |
Rozměr | 170x240 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 10. 3. 2011 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |