Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu

Řecká strava je prototypem zdravé mediterální výživy - hojně zeleniny, ovoce, oliv, olivového oleje, ryb, méně masa a mléčných výrobků - a představuje základ středomořské kuchyně. K jídlu se doporučuje sklenka vína a občas malá sklenička Metaxy. Klidná vyvážená řecká strava přivádí v ovoci a zelenině do těla vitamíny, minerální látky, vlákninu i stopové prvky, v olivovém oleji a rybách polynenasycené mastné kyseliny. Je proto dobře, že si můžeme typická řecká jídla připravit konečně také doma. Jednoduché a srozumitelné postupy známé pěvecké osobnosti řeckého původu vás dovedou ke zdárnému cíli. Přitom se z knihy dozvíte i mnoho zajímavého z historie řecké gastronomie, pěstování vinné révy, o obřadu podávání kávy i jaké zákusky milují Řekové dnes.

ISBN:978-80-249-1423-7
EAN:9788024914237
Doporučená cena:229 Kč
Počet stran 188 stran
Rozměr 170x235 mm
Pořadí vydání 4., zde 2.
Datum vydání 4. 6. 2010
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace